Viktig melding

Finn ut hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Nattbuss og -trikk inkludert i periodebillett for student, ungdom og honnør

Gladnyhet for mange reisende: Nå kan student, ungdom og honnør med periodebillett ta nattbuss og -trikk uten å betale noe ekstra.

Nattbuss- og trikk kjører hver natt til lørdag og søndag i Trondheim og Trondheimsregionen.

Frem til nå har nattbuss og -trikk hatt egne priser for alle reisende. Nå er det imidlertid vedtatt politisk at de tre kundegruppene kan bruke periodebilletten for å komme seg trygt og enkelt hjem med nattbuss og -trikk.

Passasjerer som har periodebillett på t:kortet sitt fra før, må imidlertid oppsøke AtB kundesenter for at reisekortet skal fungere på nattbuss og -trikk.

Dette må studenter, ungdom og honnør gjøre for å kunne bruke periodebilletten på nattbuss og -trikk:

Hva må du gjøre for å bruke periodebilletten på nattbussen
Har du kjøpt periodebillett på t:kort før 6. februar?Har du en periodebillett på t:kort kjøpt før 6. februar, som fortsatt er aktiv når du skal reise med nattbuss, må kortet oppdateres før du kan bruke det på nattbussen. Dette gjør du ved å ta med t:kortet til AtB Kundesenter i Kongens gate 34 i Trondheim. Registrer deretter ditt t:kort på kortleseren fra og med 16. februar. Merk at dersom du kjøper ny periodebillett (f.eks. nye 30 dager) i nettbutikk for t:kort etter 6. februar, så trenger du ikke foreta deg noe for å benytte t:kortet på nattbuss.
Har du kjøpt periodebillett på t:kort 6. februar eller senere?Med ny periodebillett, trenger du ikke foreta deg noe. Registrer ditt t:kort på kortleseren fra og med 16. februar.
Reiser du med periodebillett på AtB Mobillett?Benytter du AtB Mobillett, trenger du ikke foreta deg noe. Vis periodebilletten til sjåfør fra og med 16. februar.

Husk å ha med gyldig moderasjonsbevis på reisen! 

For alle andre gjelder ordinære priser for nattbuss. 24-timersbillett honnør gjelder ikke på nattbuss.

AtB anbefaler å kjøpe billett før ombordstigning. Billetten kan kjøpes på AtB Mobillett eller billettautomater.

God tur!