Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Namsskogan

Reis med buss og fleksibel transport i kombinasjon med tog.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Namsskogan, kan du bruke regionlinjer og tog i kombinasjon med fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Linje 611, endringer i antall avganger. Enkelte avganger erstattes av fleksibel transport. I tillegg er avgangstider justert for korrespondanse med linje 690 og 695.

Regionlinjer

Skole- og lokallinje

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Du kan bestille fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på Nordlandsbanen mellom Trondheim og Bodø på Namsskogan stasjon, til og fra linje 690 mellom Grong og Steinkjer på Grong, og til og fra linje 695 mellom Grong og Namsos på Grong.

I tillegg til å kunne bestille til og fra annet kollektivtilbud kan du bestille transport til og fra Namsskogan sentrum to ganger i uka.

Det vil komme mer informasjon om fleksibel transport.

Les mer om fleksibel transport.

Tog

Det er SJ Norge som er ansvarlig for togtilbudet. Se togtider hos SJ Nord.

Tog
NordlandsbanenTrondheim S - Bodø