Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Buss a-trikk-01 Buss og trikk

Smittevernkontoret i Rennebu kommune opplyser om at en person med bekreftet smitte av Covid-19 har reist med linje 480.


 

Ved spørsmål angående smittesporing og andre Covid-19 relaterte spørsmål ber vi om at disse rettes til:

Rennebu kommunes koronatelefon 482 76 400 

Vi minner om reiserådene fra FHI: Ikke reis hvis du er syk. Hvis du er syk eller mistenker at du er syk skal du ikke reise med offentlig kommunikasjon.

E6 Soknedalsveien stenges nord for Soknedal med omkjøring via ny tunell. Veien er stengt i perioden 14.6. - 27.6. og holdeplassen Nybrua blir ikke betjent i perioden.

Arbeidet i Ole vigs gate har utsatt oppstart til 14. juni. Rute 310 vil likevel kjøre alternativ trasé som beskrevet under fra mandag 7. Linje 601 og skoleruter vil kjøre normalt frem til 14. juni.

Ole Vigs gate stenges i øvre del i forbindelse med vegarbeid. Dette fra 7. juni og ca. 5 måneder fremover. Holdeplassene Halsen U. og Sigur Jarls veg vil stenges mens arbeidet pågår. Linje 310, 601 og skolebusser må derfor endre trasé.

Skolerutene flyttes til midlertidig holdeplass i Evjevegen. Linje 601 og 310 vil kjøre Ringvegen – E14 – torget og videre til stasjonen. Midlertidig holdeplass for 601 og 310 opprettes i Ringvegen ved E14. Torget betjenes også i begge retninger.  Se kart for detaljer.

 

Endringer på holdeplasser fra 3.mai klokken 21.00

  • Bjørndalsbrua fra sentrum er åpen.
  • Bjørndalstoppen fra sentrum flyttet 50m lengre vest.
  • Bjørndalstoppen mot sentrum er stengt i ca 4 måneder.
  • Bjørndalsbrua mot sentrum er åpen.

I forbindelse med stenging av Osloveien og Sluppen bru vil linje 20 kjøre mellom Grillstad og Øya fra mandag 15.mars, holdeplassene mellom Studentersamfundet og Romolslia vil ikke bli betjent av linje 20. Reisende til og fra Romolslia henvises til bydelsbuss linje 120 som vil kjøre mellom Romolslia og Tonstadterminalen, der det er omstigning til og fra Metrobuss. 

 

 

Fra 19.mars kjører linje 120 via Gamle Okstadbakken begge retninger til og fra Romolslia, avganger fra Tonstadterminalen til Romolslia betjener holdeplassen Selsbakk.

Holdeplassen Ole Ross veg stenges midlertidig på grunn av veiarbeid.

Alternative holdeplasser:

Linje 15,16,45 og 51: Rognbudalen og Torvtaket.

Linje 23,50,53 og 54: Ivar Skjånes veg og Torvtaket

I forbindelse med arbeidet på E6 mellom Ranheim og Hell vil det i perioder oppstå forsinkelser og omkjøring for våre linjer på strekningen. Se egen artikkel for ytterligere informasjon på atb.no/E6ost.

Holdeplassen betjenes ikke inntil videre. Dette grunnet trafikale utfordinger på stedet.

Nattbuss- og nattrikktilbudet opphører fra og med fredag 13. mars og inntil videre.

a-informasjon Tjenester

En feil hos enkelte banker fører til at noen kunder opplever å ikke få betalt med bankkort ved kjøp av billetter i appen AtB Mobillett, eller ved påfylling av AtB Mobillett konto. Betaling med Vipps skal fungere som normalt, men Vipps melder om at noen få kunder har hatt problemer. Betaling med telefonregning og betaling med saldo på AtB Mobillett konto skal fungere som normalt.

Dersom du opplever at ditt valgte betalingsmiddel i AtB Mobillett ikke fungerer, forsøk å benytte et av de andre alternativene. Vi anbefaler Vipps eller telefonregning.

Ta kontakt med din kortutsteder om du stadig opplever problemer.

LES MER: Nytt EU-direktiv for betaling

a-bat a-ferje Hurtigbåt og ferge

På sambandet 960 Skei-Gutvik gjenoppta ruta fra Skei Ca 18:30. Dem vil da gå i et til dem har tatt unna trafikken. Les mer
På sambandet Skei-Gutvik vil MF Kjella gjenoppta ruta fra Skei kl 19:15 Les mer
960 Skei - Gutvik Det jobbes med å bemanne opp MF Kjella for å gå som reserve i sambandet, hun vil være på plass i ettermiddag. Utbedring av tekniskfeil på MF Leka er i gang. Forventet ferdig i løpet av kvelden 11.6 Les mer
På sambandet Skei-Gutviker er alle avganger innstilt inntil videre pga tekniskfeil. Les mer
På sambandet Skei - Gutvik er Avgangen fra Gutvik kl 23:40 er innstilt pga teknisk feil Les mer
Ankomst Brekstad kl. 21:30 er noe forsinket i kveld grunnet tekniske utfordringer. Les mer
MS Trondheimsfjord 2 innstiller avgang fra Trondheim kl. 08:25 og fra Vanvikan kl. 09:00 grunnet fremmedlegeme i sjø i Vanvikan havn. Alternativ transport med maxi taxi og buss på avgangstid. Les mer