Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Reisekortet t:kort

Bestill t:kort

Bestill gratis t:kort i posten. Du kan også kjøpe kortet for 50 kroner på AtB kundesenter.

Fyll på t:kort

Fyll på og betal i nettbutikk for t:kort eller på AtB kundesenter.

Fyll på og betal i nettbutikk for t:kort, på AtB kundesenter eller hos sjåfør eller mannskap i områder som ikke dekkes av nettbutikk. 

Reis

Sørg for å ha gyldig billett. God tur!

Slik sørger du for å ha gyldig billett

Periodebillett

  • Har du kjøpt periodebillett i nettbutikken vil den nye perioden starte opp på den datoen du valgte da du kjøpte billetten.
  • Har du kjøpt periodebillett på AtB kundesenter vil den nye perioden starte første gang du leser av t:kortet på en kortleser. Har du en periodebillett i ditt t:kort fra før vil du se antall dager på den aktive perioden, og du må lese av t:kort på nytt etter at den gamle periodebilletten er brukt opp.
  • Skal du reise med tog i sone A må du alltid lese av t:kort på en kortleser enten om bord i buss, på en metrostasjon eller på kortleser ved SJ sitt kundesenter på Trondheim S når du har en helt ny billett.

Enkeltbillett (autoreise verdi)

  • Har du t:kort med autoreise verdi må du lese av t:kortet ditt ved hver reise slik at det trekkes en billett.

Se saldo og gjenværende dager

Når du leser av t:kortet vil du se saldo eller antall dager du har igjen. Dersom du har fylt på saldo eller kjøpt periodebillett i nettbutikken må du lese av t:kortet på en kortleser for at saldoen skal oppdateres i din oversikt i nettbutikken.

Mer informasjon om t:kort

Finn priser