Planlegg reisen

Reisemål

Finn dine feriedestinasjoner på trondelag.com. Her ligger det flere eksempler på hvordan du kan reise med AtB SommerPass og få med deg unike mat- og kulturopplevelser, overnattinger og aktiviteter for store og små.

Ruteinformasjon

For å planlegge reisen kan du bruke AtBs reiseplanlegger som er tilgjengelig i appen AtB og på atb.no.
Ruteinformasjon for buss, trikk, hurtigbåt og ferge finner du i appen AtB eller på atb.no.
Ruteinformasjon for tog er tilgjengelig på sj.no.

Bagasje

Du kan ta med lett håndterlige gjenstander (håndbagasje) om bord når dette ikke er til hinder for andre reisende. Les mer om hva du kan ta med om bord i buss, trikk og båt.
For reiser med SJ Nords tog gjelder egne retningslinjer og regler for bagasje. Les mer om hva du kan ha med om bord i tog.

Ingen plassreservasjon

Det er ingen plassreservasjon med AtB SommerPass verken på buss, trikk, hurtigbåt, ferge eller tog. I fellesferien kan noen områder og avganger oppleve en større strøm av reisende. For å unngå trengsel ber vi alle så langt det er mulig om å tilpasse reisen sin ved å ta en senere avgang. Vi takker alle reisende for at dere viser hensyn og følger AtBs reiseråd.

Driftsavvik

Dersom det oppstår større avvik som påvirker rutetilbudet, informeres det om dette på atb.no/avvik og på sj.no for avvik på tog.

Korona

Det er viktig at du forholder deg til gjeldende smittevernregler og oppdaterer deg på dette i forkant av reisen. På grunn av koronasituasjonen, kan det komme endringer eller tilpasninger av kollektivtilbudet – også i sommerferien. Oppdatert informasjon om hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken.